טעמים מובחרים של קפה בישראל

הכנת קפה טחון במכונה

מכונות הקפה שאנו בחרנו לעבוד איתם:

אנו בחרנו בדגם שנבחר ב 3 מפעלים עולמיים שמתעסקים בייצור של מכונות הקפה

הדגמים מיוצרים בשוויץ ונבחרו על ידי שלושת החברות העולמיות שמתעסקות בייצור של מכונות הקפה:

בישראל, אחוז גבוה מאוד מהאוכלוסייה הבוגרת נוהג לשתות קפה. תרבות שתיית הקפה חלחלה גם למקומות הבילוי ולבתי הקפה וגם הגיעה לבתים הפרטיים ולמשרדים – בהם מכונות קפה לעסקים מוצבות בדרך קבע במטבחים. אנשים שאוהבים לשתות קפה מעריכים את זני הקפה ותערובות הקפה שהם שותים, את איכות הקלייה ואת הטעמים הייחודיים השונים של הקפה שהם צורכים. על מנת לבחור נכון טעמים מובחרים של קפה בישראל יש גם להצטייד במכונת הקפה המתאימה וגם בתערובות טעימות מזנים מובחרים. קפה איכותי מזנים שונים ההבדל העיקרי בין שתיית נס קפה מאבקה מכל סוג לבין ללגום כוס אספרסו, מקיאטו או קפוצ'ינו היא בדרגת החוזק של הקפה, בעוצמה שנובעת מהתהליך שעובר הקפה במכונת הקפה ומהזנים בהם משתמשים. במהלך הכנת הקפה במכונת קפה עוברים מים בעוצמה רבה דרך תערובת הקפה וכך נוצר האספרסו. תהליך זה יוצר טעם חזק ומובחן ביותר לעומת הכנת כוס קפה מאבקה. אך גם לזנים בהם עושים שימוש בתערובת הקפה יש חשיבות רבה בקביעת הטעמים המובחרים של הקפה בישראל. את התערובת מכינים בבתי הקלייה השונים. יש בישראל כיום בתי קלייה איכותיים רבים ברחבי הארץ. בתי הקלייה מכינים תערובות מזנים שונים בשילובים משתנים ולאחר מכן קולים אותן ומשווקים אותן. תערובות הקפה מוכנות בדרך כלל משילובים שיש בהם את זני הערביקה והרובוסטה. בנוסף להם, יש זנים נוספים המגיעים אלינו מכל רחבי העולם, ובייחוד מארצות אפריקה, דרום אמריקה וחצי האי ערב. הזנים עוברים הערכה על ידי מומחים בטעמי קפה וכך נוצרות מהן תערובות שונות. כיום, עם התפתחות הטכנולוגיה, מכונות קפה משרדיות מסוגלות לייצר קפה באיכות גבוהה מאוד. את המכונות האלו נוהגים לשים בבתי עסק שונים ולאפשר לעובדים וללקוחות ליהנות מקפה ברמה גבוהה.

היחידים עם מכונה אחת שמוציאה 3 תערובות שונות של פולי קפה בו זמנית!
*יכולה גם להוציא בו זמנית 2 סוגי חלב: סויה ו - 3%
*כולל סטימר להקצפת חלב

המכונה עלינו - הקפה עליך!

צרו קשר עוד היום