קפה שחור איכותי ומרענן

קפה שחור COFFEEOL

כיצד מכינים כוס קפה שחור?

אם אתם חובבי קפה שחור עם טעם חזק של פולי קפה וארומה עם ניחוח משכר, כדאי שתדעו שקפה לא מכינים סתם כך. יש דרך מקצועית להכנת המשקה המבוקש הזה. ישנה הדרך המסורתית בה מכינים קפה בפינג’ן, אשר תפורט בהמשך וניתן גם להכין את הקפה השחור ישירות ממכונה ייעודית. טעם הקפה תלוי בגורמים רבים.

השיטה המסורתית להכנת המשקה המבוקש

בכדי להכין קפה שחור תצטרכו את המצרכים הבאים: כיריים/ גזייה,מצית/ גפרורים, פינג’ן, כוס עדיף זכוכית, כפית מתכת, סוכר וקפה (עם או בלי הל) וכמובן מים. שלב ההכנה:
  • הדליקו את הגזיה/ כיריים כאשר האש גבוהה והניחו את הפינג’ן עם המים.
  • לאחר רתיחת המים, במידה והקפה גולש יש להורידו מהאש ולהחזיר שוב.
  • יש לבשל את הקפה כ-2 דקות ולערבב
  • לאחר שתי דקות יש להוסיף סוכר ולסגור את האש.

מכונת קפה להכנת קפה שחור

הכנת ספל קפה באמצעות מכונה היא אופנת הבוטיק החדשה בתחום הקפה. כמובן, שבדרך זו מה שיקבע את איכותו וטעמו של הקפה זה סוג המכונה וסוגם של פולי הקפה. קיימים סוגים שונים של מכונות קפה לעסקים , בגדלים שונים ורמה טכנולוגית משתנה ממכונה למכונה. אם הנכם בית עסק, מכונת san marko היא המכונה הפופולארית והנדרשת ביותר על ידי בתי עסק רבים, זאת כיוון שהכנת משקה קפה בכלל ומשקה קפה שחור בפרט מסתכמת בלחיצת כפתור אחת, למכונה שני מיכלים לשני סוגי חליטות פולי הקפה, האחת לפולי קפה המיועדים להכנת אספרסו, קפה שחור והשני קפה מקיאטו, קפוצ’ינו והפוך. מערכת ניקוי מעבר החלב על ידי מים רותחים באופן לצפייה בקטלוג מכונות קפה למשרד הקליקו כאן

היחידים עם מכונה אחת שמוציאה 3 תערובות שונות של פולי קפה בו זמנית!
*יכולה גם להוציא בו זמנית 2 סוגי חלב: סויה ו - 3%
*כולל סטימר להקצפת חלב

המכונה עלינו - הקפה עליך!

צרו קשר עוד היום