איך שומרים על טריות הפולים

פולי קפה טריים

מכונות הקפה שאנו בחרנו לעבוד איתם:

אנו בחרנו בדגם שנבחר ב 3 מפעלים עולמיים שמתעסקים בייצור של מכונות הקפה

הדגמים מיוצרים בשוויץ ונבחרו על ידי שלושת החברות העולמיות שמתעסקות בייצור של מכונות הקפה:

מהי הדרך האופטימלית לשמור על הקפה שלנו? מהו אופן האחסון המומלץ? והיכן מומלץ לרכוש את הקפה שלנו בכדי לקבל בסופו של דבר קפה טעים ואיכותי. אחת הדרכים הטובות ביותר עבור שתיית כוס קפה שהוכנה מקפה טרי וכמובן טעים היא באמצעות קנייה של פולי קפה. את הפולים יש לטחון בזמן שבו אנו שותים את הקפה ולא לטחון כמות גדולה מראש. זו הדרך הטובה ביותר לשתות קפה טעים, בעל מרקם משובח וארומה משכרת. שמירה על טריות פולי הקפה שרכשנו בכדי לשמור על טריות הפולים בצורה בטובה ביותר, יש לשמור אותם הרחק מהגורמים הבאים: • לחות – אשר פוגמת בקפה • אור • חום • חמצן – במגע של פולי הקפה עם חמצן מתרחשת תגובה כימית של פירוק הקפה אשר בסופו של תהליך מוביל לריקבון, בדומה לצמחים וחומרים אחרים. כאשר פולי הקפה נחשפים ובאים במגע עם חמצן, תהליך זה מתחיל ויגרום לזירוז הריקבון של הפולים. כמו כן, פולים אשר עברו קליה, מתחילים לשחרר גזים במשך שלושה חודשים, אשר מגבירים את קצב הריקבון שלהם. לכן אנו בCOFFEEOL מספקים את הקפה כאשר הוא ארוז בשקיות מיוחדות בעלות שסתום ממנו הגזים משתחררים, ומצד שני החמצן לא חודר פנימה. חשוב לשים לב כי בכל פעם שאנו פותחים את אריזת הפולים תכנס כמות מסוימת של לחות לאריזה. הלחות משפיעה לרעה על טריות הפולים וכמובן שעל טעמם ואיכותם, לכן מומלץ להשתמש מהר ככל שניתן באריזה שנפתחה במידה ואנו רוצים לשתות את הקפה שלנו טרי וטעים ככל שניתן. למרות שצוין שיש לשמור את אריזת הפולים במקום קריר, מומלץ להימנע מאחסון במקפיא בניגוד למה שרובנו חושבים. כאשר אנו נוציא את הפולים מהמקפיא לחדר ייווצר עבור הפולים שינוי קיצוני של הטמפרטורה. שינוי טמפרטורה זה פוגע באופן משמעותי באיכותו ובמרקמו של הקפה וכמובן בטעם שלו. יש לשמור את הפולים במקום קריר ומוצל, אך בשום אופן לא במקפיא. פולי קפה קלויים מרגע שרכשנו פולי קפה קלויים זמן המדף שלהם הולך ומתקצר במהירות. כפי שצוין אויביהם המושבעים של פולי הקפה הם לחות, אור, חום וחמצן. הדבר נכון על אחת כמה וכמה כאשר מדובר על פולים שעברו קלייה. לכן הגורם המשפיע ביותר על טריות הפולים הקלויים שרכשנו יהיה למעשה גורם הזמן. זאת מכיוון שאף פעם לא תהייה לנו שליטה באשר לחשיפתם לגורמים החיצוניים אשר פוגעים בהם. לכן חשוב לוודא שבשקיות הקפה שאתם קונים, יש שסתום פלסטיק בעובי 2.5 מ"מ, ולא פחות מזה.  מכונות קפה לעסקים COFFEEOL  

היחידים עם מכונה אחת שמוציאה 3 תערובות שונות של פולי קפה בו זמנית!
*יכולה גם להוציא בו זמנית 2 סוגי חלב: סויה ו - 3%
*כולל סטימר להקצפת חלב

המכונה עלינו - הקפה עליך!

צרו קשר עוד היום